DAZKIRI BELEDİYESİ

Okulumuz
KVKK

YERLİ MALI YURDUN MALI
Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası nedeniyle Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Belediyemiz Kreşinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Kreşteki öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet eden Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN öğretmenlerimize;”Yerli tüketim bilincinin çocuklarımıza ailelerinden sonra ilk olarak kreşimizde aşılamalıyız. Öyle ki ülkemizin doğal kaynaklarının bol olması dört mevsimi ülkemizde yaşıyor olmamız ve tarım arazilerimizin büyüklüğü bu bilinci çocuklarımıza aşılamamızı kolaylaştırıyor. Bu bilinci çocuklarımıza aşıladığımızda ülkemiz gelecekte ithal eden değil kendi kendine yeten hatta ürettiğini ihraç eden çok daha güçlü bir ülke olacaktır.”dedi.
Eklenme Tarihi: 14.12.2018
Okunma Sayısı: 517

kres@dazkiri.bel.tr
 Yeniyol Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:11